null

NAROO Masker N1

EAN:
8809104472438
€35,00
Huidige Voorraad:

NAROO N1
NAROO is een merk dat gespecialiseerd is in sportmaskers. Terwijl de meeste sportmaskers je ademhaling belemmeren, zorgt NAROO er juist voor dat je normaal kan blijven ademhalen. Oké, fijn dat ik gewoon kan ademen, maar waarom zou ik sowieso iets voor mijn mond doen? Welnu:
✅ 99% uv-bescherming
✅ Geen insecten meer: weg zijn de kleine kriebelvliegjes die zo vrolijk de keel invliegen bij het fietsen in de polder met een mooie zonsondergang.
✅ Bescherming tegen de wind: zijn er geen vliegjes, dan is het wel weer winter, geen koude lucht meer in de longen of op je gezicht.
✅ Je (sport)bril zal minder beslaan, zodat die mooie zonsondergang ook echt te zien is.
✅ Verkoelende stof: bij heet weer of zware inspanning blijft je gevoelstemperatuur comfortabel.
✅ Vochtafstotende stof: vergeleken met andere maskers/face masks, mutsen, bivakmutsen, balaclava's, nekwarmers, sjaals en gezichtsbeschermers wordt de stof van NAROO maskers minder nat. Dus; minder zweet in de zomer en minder ijsvorming in de winter!
✅ Netweefsel aan de voorkant voor een optimaal ademend vermogen.
✅ Oorlussen om te voorkomen dat het masker afzakt/afvalt.
✅ Het verschil tussen de N1 en andere NAROO maskers die je op KoopKorea kunt vinden, is de zeer dunne stof: 0,11 mm. Deze zeer dunne stof maakt de N1 geschikt voor zowel wielrennen in de zomer (niet te heet) als bijvoorbeeld het schaatsen in de kou, omdat het masker nog wel koude lucht blokkeert maar minder weerstand biedt dan een masker met een dikke stof (en dus je snelheid niet belemmert).

Wat dit masker niet is:
❌ Dit masker is dus geen trainingsmasker! Een trainingsmasker belemmert het ademhalen om sporters voor te bereiden op bijvoorbeeld bergsport (omdat er minder zuurstof in de bergen is). Dit masker is er juist voor mensen die baat hebben bij een masker en die lekker willen blijven ademen, wat natuurlijk de sportprestatie juist verbetert.

❗ Wasvoorschrift: Was het masker met de hand met een milde zeep, niet heter dan 30°C. Niet bleken. Niet trommeldrogen. Niet strijken. Droog het masker aan een lijn in de schaduw in een goed geventileerde ruimte.
❗ Bewaar het masker niet in de buurt van een hittebron, zoals bovenop de centrale verwarming. Dit kan de vezels beschadigen.

Gewicht:
45 g
Afmetingen:
23 cm x 20 cm
Materiaal:
Nylon 90%, Polyurethaan 10%