null

NAROO Masker F3H

EAN:
8809104472667
€50,00
Huidige Voorraad:

NAROO F3H
NAROO is een merk dat gespecialiseerd is in sportmaskers. Terwijl de meeste sportmaskers je ademhaling belemmeren, zorgt NAROO er juist voor dat je normaal kan blijven ademhalen. Oké, fijn dat ik gewoon kan ademen, maar waarom zou ik sowieso iets voor mijn mond doen? Welnu:
✅ Hooikoorts weg: de maskers uit de F-serie hebben een filter* dat nog veel kleinere deeltjes dan pollen tegenhoudt.
✅ 99% uv-bescherming
✅ Geen insecten meer: weg zijn de kleine kriebelvliegjes die zo vrolijk de keel invliegen bij het fietsen in de polder met een mooie zonsondergang.
✅ Bescherming tegen de wind: zijn er geen vliegjes, dan is het wel weer winter, geen koude lucht meer in de longen of op je gezicht.
✅ Je (sport)bril zal minder beslaan, zodat die mooie zonsondergang ook echt te zien is.
✅ Het filter* helpt niet alleen bij hooikoorts, maar ook bij fijnstof zoals te vinden is in uitlaatgassen (en ook in Nederland en België komt luchtvervuiling door, gelukkig wel in mindere mate dan in Zuid-Korea).

In alle seizoenen zijn er dus voordelen bij het dragen van een masker tijdens het buiten sporten. Naast de voordelen van het dragen van een sportmasker, zijn hier nog wat voordelen specifiek voor dit product:
* = Het hierboven genoemde filter: de MICRONET™ filterende stof blokkeert 99% van het ultrafijnstof uit de lucht met een grootte van 1.7µm tot 2.6µm (ongeveer 40 keer kleiner dan een haar).
✅ De filterende werking is getest en goedgekeurd door het BOKEN Quality Evaluation Institute.
✅ Ontwikkeld om te gebruiken in alle soorten weer: naast verwarmend in de winter ook niet te heet in de zomer.
✅ Gemaakt van Tactel®, een vochtafstotende en verkoelende soort nylon.
✅ Netweefsel aan de achterkant voor een optimaal ademend vermogen.
✅ Perfecte pasvorm om tegen de wind en uv-straling te beschermen zonder te dicht op je ogen te zitten: optimaal zicht en geen irritante textielrand net onder de ogen.
✅ Herwasbaar: zelfs na 100 wasbeurten blokkeert het masker nog steeds 99% van de fijnstof; het kan constant hergebruikt worden zonder de filterende werking te verminderen. Let wel op het wasvoorschrift onderaan deze tekst!
✅ Vergeleken met andere maskers/face masks, mutsen, bivakmutsen, balaclava's, nekwarmers, sjaals en gezichtsbeschermers wordt de stof van NAROO maskers minder nat. Vooral handig in de winter, want wie wil er nu ijs op de lippen?
✅ Metalen neusdraad: met de constant verstelbare metalen neusdraad kan je het masker perfect laten aansluiten op je gezicht.

❓ Verschil tussen F3H en F5/F5s/F.U. Plus: de F3H bedekt veel meer van je gezicht dan de andere modellen, het is immers een halve balaclava. De F3H is gemaakt van Tactel®, de andere modellen niet. De F3H heeft als enige geen oorlussen omdat het zich al om je hoofd heen wikkelt, inclusief de oren, die bij de andere modellen vrij blijven.

Wat dit masker niet is:
❌ Dit product is niet ontworpen om de drager te beschermen tegen het inademen van bacteriën of virussen!
❌ Dit masker is dus geen trainingsmasker! Een trainingsmasker belemmert het ademhalen om sporters voor te bereiden op bijvoorbeeld bergsport (omdat er minder zuurstof in de bergen is). Dit masker is er juist voor mensen die baat hebben bij een masker en die lekker willen blijven ademen, wat natuurlijk de sportprestatie juist verbetert.

❗ Wasvoorschrift: Was het masker met de hand met een milde zeep, niet heter dan 30°C. Niet bleken. Niet trommeldrogen. Niet strijken. Droog het masker aan een lijn in de schaduw in een goed geventileerde ruimte.
❗ Bewaar het masker niet in de buurt van een hittebron, zoals bovenop de centrale verwarming. Dit kan de vezels beschadigen.

Gewicht:
61 g
Afmetingen:
34 cm x 22 cm
Materiaal:
Filter: Polyester 55%, Nylon 37%, Polyurethaan 8% | Rest van het masker: Nylon 87%, Polyurethaan 13%