null

NAROO Masker F.U. Plus

EAN:
8809104472933
€27,00
(1 beoordeling)
Huidige Voorraad:

NAROO F.U. Plus
NAROO is een merk dat gespecialiseerd is in sportmaskers. Terwijl de meeste sportmaskers je ademhaling belemmeren, zorgt NAROO er juist voor dat je normaal kan blijven ademhalen. Oké, fijn dat ik gewoon kan ademen, maar waarom zou ik sowieso iets voor mijn mond doen? Welnu:
✅ Hooikoorts weg: de maskers uit de F-serie hebben een filter* dat nog veel kleinere deeltjes dan pollen tegenhoudt. Al helemaal handig voor sporters die ook tuinieren!
✅ 99% uv-bescherming
✅ Geen insecten meer: weg zijn de kleine kriebelvliegjes die zo vrolijk de keel invliegen bij het fietsen in de polder met een mooie zonsondergang.
✅ Bescherming tegen de wind: zijn er geen vliegjes, dan is het wel weer winter, geen koude lucht meer in de longen of op je gezicht.
✅ Je (sport)bril zal minder beslaan, zodat die mooie zonsondergang ook echt te zien is.
✅ Het filter* helpt niet alleen bij hooikoorts, maar ook bij fijnstof zoals te vinden is in uitlaatgassen (en ook in Nederland en België komt luchtvervuiling door, gelukkig wel in mindere mate dan in Zuid-Korea).

In alle seizoenen zijn er dus voordelen bij het dragen van een masker tijdens het buiten sporten. Naast de voordelen van het dragen van een sportmasker, zijn hier nog wat voordelen specifiek voor dit product:
* = Het hierboven genoemde filter: de MICRONET™ filterende stof blokkeert 99% van het ultrafijnstof uit de lucht met een grootte van 1.7µm tot 2.6µm (ongeveer 40 keer kleiner dan een haar).
✅ De filterende werking is getest en goedgekeurd door het BOKEN Quality Evaluation Institute.
✅ Ontwikkeld om te gebruiken in alle soorten weer: naast verwarmend in de winter ook niet te heet in de zomer.
✅ Netweefsel aan de achterkant voor een optimaal ademend vermogen.
Verstelbare oorlussen om te voorkomen dat het masker afzakt/afvalt.
✅ Herwasbaar: zelfs na 100 wasbeurten blokkeert het masker nog steeds 99% van de fijnstof; het kan constant hergebruikt worden zonder de filterende werking te verminderen. Let wel op het wasvoorschrift onderaan deze tekst!
✅ Vergeleken met andere maskers/face masks, mutsen, bivakmutsen, balaclava's, nekwarmers, sjaals en gezichtsbeschermers wordt de stof van NAROO maskers minder nat. Vooral handig in de winter, want wie wil er nu ijs op de lippen?
✅ Metalen neusdraad: met de constant verstelbare metalen neusdraad kan je het masker perfect laten aansluiten op je gezicht.

❓ Verschil tussen F.U. Plus en F.U. Plus Koper: de F.U. Plus Koper heeft antimicrobieel koper in het textiel verwerkt waardoor het enige bescherming biedt tegen bacteriën (= minder zweetstank), virussen en schimmels. De gewone F.U. Plus dus niet!
❓ Verschil tussen F.U. Plus en F5/F5s: de oorlussen van de F.U. Plus zijn verstelbaar, de oorlussen van de F5/F5s zijn niet-verstelbare 'oorgaten' om te voorkomen dat het masker afvalt. De F.U. Plus is kleiner dan de F5s; de F.U. Plus zit alleen voor de mond, terwijl de F5/F5s om je hoofd zit.
❓ Verschil tussen F5s en F5: de F5 bedekt de nek, de F5s heeft geen nekbedekking en is dus kleiner en koeler.

Wat dit masker niet is:
❌ Dit product is niet ontworpen om de drager te beschermen tegen het inademen van bacteriën of virussen!
❌ Dit masker is dus geen trainingsmasker! Een trainingsmasker belemmert het ademhalen om sporters voor te bereiden op bijvoorbeeld bergsport (omdat er minder zuurstof in de bergen is). Dit masker is er juist voor mensen die baat hebben bij een masker en die lekker willen blijven ademen, wat natuurlijk de sportprestatie juist verbetert.

❗ Wasvoorschrift: Was het masker met de hand met een milde zeep, niet heter dan 30°C. Niet bleken. Niet trommeldrogen. Niet strijken. Droog het masker aan een lijn in de schaduw in een goed geventileerde ruimte.
❗ Bewaar het masker niet in de buurt van een hittebron, zoals bovenop de centrale verwarming. Dit kan de vezels beschadigen.

Gewicht maat S:
28 g
Afmetingen maat S:
16 cm x 10,5 cm
Gewicht maat L:
32 g
Afmetingen maat L:
18 cm x 12 cm
Gewicht maat XS (kinderen):
26 g
Afmetingen maat XS (kinderen):
13 cm x 9,5 cm
Materiaal:
Polyester 46%, Nylon 42%, Polyurethaan 12%

Beoordelingen

  • 5
    Aanrader!!

    Geplaatst door Erica Lee op 10 8 2020

    Ik bestelde de maskers eerst via Bol.com en was ik erg blij toen ze arriveerden. De maskers zijn hygiënisch verpakt, hebben een normale maat en zitten comfortabel dankzij de verstelbare bandjes. Het zwarte masker is bijzonder stijlvol en ik heb het op mijn werk kunnen dragen. Ik ben gerustgesteld door de filtertechnologie. Het masker is licht genoeg om buiten te dragen tijdens het sporten. Ik heb nadien meer maskers gekocht direkt via koopkorea.nl voor familieleden in binnen- en buitenland die er ook een wilden hebben. Echt een aanrader!